Grav accident rutier în Arad: Un mort şi patru răniţi, inclusiv trei copii

Grav accident rutier în Arad: Un mort şi patru răniţi, inclusiv trei copii
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Un accident rutier s-a produs marți, 10 septembrie, între localităţile Beliu şi Seliştea, județul Arad, o persoană stingându-se din viață, iar alte patru fiind rănite.

În accident a fost implicat un singur autoturism

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, citat de Agerpres, în accident a fost implicat un singur autoturism, iar victima decedată este un bărbat în vârstă de 27 ani.

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la locul evenimentului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani”, a transmis ISU Arad.

Trei copii și un adult, la spital

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 25 de ani şi trei minori cu vârste cuprinse între trei şi şase ani, sunt conştiente şi cooperante. Acestea au fost evaluate de echipajele medicale prezente la faţa locului şi ulterior au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Ineu, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, precum şi o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sebiş, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`