Radu Banciu: Predoiu o invită pe Firea la trei dezbateri, iar eu mă ofer să moderez una dintre ele. Aici dacă ai ceva de spus, spui, dacă nu ai nimic de spus, te facem noi să spui! (VIDEO)

Radu Banciu: Predoiu o invită pe Firea la trei dezbateri, iar eu mă ofer să moderez una dintre ele. Aici dacă ai ceva de spus, spui, dacă nu ai nimic de spus, te facem noi să spui! (VIDEO)

În ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, Radu Banciu s-a oferit să modereze o dezbatere între Cătălin Predoiu și Gabriela Firea, ambii aflați în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

Ne grăbim să anunțăm o întâlnire de gradul X – poate să fie și de Y și de Z, pentru că e vorba de trei întâlniri – pe care candidatul PNL Cătălin Predoiu i le propune doamnei Firea, după ce și-au dat seama că au fost neconvingători în prestațiile televizate. Candidații la Primăria Capitalei ar dori mai mult, iar ideea îi aparține lui Cătălin Predoiu, marele perdant, alături de Nicușor Dan, și în sondaje, dar și în prestația de la TV.

Atunci, iată că a apărut curajul la Predoiu care, știind că nu mai are foarte multe de pierdut, a declarat că o invită pe contracandidata sa la trei dezbateri în tête-à-tête. În condițiile astea, am să le fac o propunere candidaților: mă ofer să moderez această dezbatere dacă domnul Predoiu acceptă să vină într-una din cele trei dezbateri și la noi. Mă ofer să moderez o dezbatere între Predoiu și Firea aici, la această masă, alături de Cornel Nistorescu. Dacă domnul Nistorescu acceptă și dacă acceptă cei doi candidați, vom face show!

Acum le spun candidaților că nu au de ce să se teamă. Nu mușcă nimeni, nu vor fi dați afară din studio, va fi o dezbatere civilizată, dar delicată: nu se va discuta cu menajamente, ci corect. Se vor pune realele întrebări ale cetățeanului. Deci nu echidistanță politică, nu superficialități, ci o dezbatere corectă despre ce înseamnă PSD și PNL la 26 de ani de la Revoluție și întrebări directe, fără să fie sub centură.

Dacă vreți o emisiune pentru telespectatori, vă propun acum. O spun în premieră: dacă vor, eu sunt dispus să-mi sacrific această emisiune și să-i moderez, cu tot respectul marilor candidați ai acestor alegeri, în slujba cetățeanului. Dacă vor să vină de trei ori, de trei ori sunt aici.

Nicușor Dan nu e luat în calcul pentru că nu l-a nominalizat Predoiu, care vrea să discute unu la unu cu Firea despre anticorupție în politică, anticorupție în București, dezvoltarea economică a orașului, măsurile pe care le vor propune bucureștenilor dacă vor câștiga.

Plutește în aer senzația că domnul Predoiu ar fi deja scos din cursă. Atunci are o idee nobilă, corectă și vrea pur și simplu să-i demonstreze doamnei Firea în trei dezbateri americănești. Îi asigur pe candidați că e locul potrivit. Aici dacă ai ceva de spus, spui, dacă nu ai nimic de spus, te facem noi să spui!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Predoiu o invită pe Firea la trei dezbateri, iar eu mă ofer să moderez una dintre ele

#DIRECT_ONE_mpuqpk#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`