Construcții Erbașu anunță finalizarea lucrărilor de modernizare la Colegiul „Mihai Eminescu” din București: „Continuăm să sprijinim dezvoltarea sistemului de învățământ în România” (FOTO)

Construcții Erbașu anunță finalizarea lucrărilor de modernizare la Colegiul „Mihai Eminescu” din București: „Continuăm să sprijinim dezvoltarea sistemului de învățământ în România” (FOTO)
Colegiul Național „Mihai Eminescu” din București. Sursa foto: Construcții Erbașu / Facebook

Chiar la debut de nou an școlar, compania Construcții Erbașu a anunțat că a finalizat lucrările de consolidare și modernizare la o importantă unitate de învățământ din București. Este vorba despre Colegiul Național „Mihai Eminescu”, din Sectorul 4. Firma a transmis că va continua să construiască și, astfel, să sprijine sistemul de învățământ din România.

Încă o unitate de învățământ modernizată de Construcții Erbașu

„La început de an școlar avem plăcerea să anunțăm finalizarea lucrărilor de consolidare și modernizare la o nouă unitate de învățământ de referință, 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 „𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐄𝐦𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮” din București.

Atunci când construim sau reabilităm unități de învățământ, o facem cu responsabilitate și atenție la detalii, pentru că educația este punctul de plecare al societății și fundamentul noilor generații. Nu ne oprim aici, vom continua să construim cu pasiune și dedicare pentru a sprijini dezvoltarea sistemului de învățământ în România.

Beneficiarul proiectului: Primăria Sectorului 4 și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

Mulțumim tuturor celor implicați în cadrul acestui proiect și, cu această ocazie, urăm mult succes tuturor elevilor și profesorilor în noul an școlar! 📚🌟

Construim pentru viitor.

În România”, a transmis Construcții Erbașu, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare