Culiță Sterp, jefuit în fața unui hotel din Cluj. Celebrul cântăreț a povestit cum s-a întâmplat totul: ”A venit un domn cu o dubă și …”

Culiță Sterp, jefuit în fața unui hotel din Cluj. Celebrul cântăreț a povestit cum s-a întâmplat totul: ”A venit un domn cu o dubă și …”
Sursa foto: Captură YouTube

Culiță Sterp a fost, din nou, țina hoților. Cântărețul a povestit cum a fost jefuit chiar în fața hotelului din Cluj, în care trebuia să se cazeze. A chemat și Poliția la fața locului, pagubele fiind însemnate.

Făptașul a fost găsit în doar 20 de minute

Două dintre bagajele artistului au fost lăsate nesupravegheate pentru câteva secunde în fața hotelului, când o dubă și-a făcut apariția, iar un bărbat a aruncat bagajele în mașină și s-a făcut nevăzut, informează Cancan.

Poliția a venit la fața locului, a luat declarații, însă unul dintre apropiații lui Culiță Sterp nu a mai avut răbdare și a plecat chiar el în căutarea hoțului. Din fericire, făptașul a fost găsit în doar 20 de minute, iar artistul și-a recuperat bagajele.

Culiță Sterp a povestit cum i-au fost furate bagajele

Culiță Sterp a decis să își retragă plângerea de la Poliție.

„Cum ni s-au furat două bagaje din Cluj-Napoca, din fața cazării. Am ajuns de la cealaltă cântare de la Suceava, aveam vreo 5-6 bagaje. Nu le puteau lua pe toate în mână. Au lăsat două chiar în fața cazării, doar un minut, până au intrat cu celelalte.

A venit un domn, cu o dubă, le-a luat din mers, și a plecat. Am sunat la Poliție, a sunat Vlad. A venit Poliția acolo, să dați declarații, să nu știu ce. Vlad zice, stați că mă duc eu să îl caut. După o oră jumătate l-a căutat și l-a găsit după 20 de minute. Nu l-am mai dat la Poliție, ne-am retras plângerea. Îl punem pe story să vadă lumea”, a povestit Culiță Sterp, pe internet.

Culiță Sterp are lipici la hoți. În urmă cu ceva timp, casa cântărețului a fost jefuită, iar mai apoi, chiar în luna martie, artistul a fost din nou prădat de hoți. Atunci, acesta se afla în Italia, cu formația sa, când le-au fost furate două microfoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)