Selecționerul Lituaniei, discurs la superlativ despre Mircea Lucescu: „Românii au distrus un pic munca analiștilor”

Selecționerul Lituaniei, discurs la superlativ despre Mircea Lucescu: „Românii au distrus un pic munca analiștilor”
Conferință de presă la sediul Federației Române de Fotbal în care este prezentat Mircea Lucescu ca fiind noul antrenor al echipei naționale de fotbal, în București, 6 august 2024. Inquam Photos / George Călin

Selecționerul Lituaniei, Edgaras Jankauskas, l-a descris la superlativ pe Mircea Lucescu înaintea partidei pe care o vor disputa „tricolorii” împotriva balticilor, luni, de la 21:45, la București, în a doua etapă din Liga Națiunilor.

Selecționerul Lituaniei, discurs la superlativ

Edgaras Jankauskas l-a descris pe selecționerul României drept „o figură legendară în fotbal”.

„Românii și-au schimbat antrenorul și le-au distrus un pic munca analiștilor noștri, dar nu sunt mari schimbări în jocul echipei. Noul selecționer este îndeajuns de înțelept încât să nu facă mari schimbări. Lotul de jucători s-a schimbat foarte puțin, iar primul 11 a rămas același cu cel folosit la Campionatul European.

Mircea Lucescu este o figură legendară în fotbal, la nivel mondial, care a antrenat multe echipe celebre, așa că va fi o mare onoare să întâlnesc o echipă pregătită de el”, a declarat selecționerul lituanian, citat de 15min.lt, potrivit Digisport.ro.

Mircea Lucescu a debutat cu dreptul în noul mandat pe banca naționalei

Cel mai titrat antrenor român a revenit pe banca primei reprezentative după 38 de ani – și a făcut-o cum nu se putea mai bine. „Tricolorii” au defilat în duelul din Kosovo, scor 3-0, și și-au confirmat statutul de principali favoriți la câștigarea grupei din Liga Națiunilor.

În celălalt meci al rundei, Lituania a pierdut pe teren propriu cu Cipru, scor 0-1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`