Daniela Gyorfi, de acord cu regulile stricte la școală: „Eu sunt mai comunistă”. Câți bani a dat pe rechizitele fiicei

Daniela Gyorfi, de acord cu regulile stricte la școală: „Eu sunt mai comunistă”. Câți bani a dat pe rechizitele fiicei
Daniela Gyorfi. Sursa foto: Captură video - Tare de tot cu Viorel Grigoroiu / YouTube

Și fiica Danielei Gyorfi, Maria, începe școala luni. Artista spune că a dat circa 1.000 de lei pe rechizite. „Am dat ceva, da. Mă gândesc însă mereu cum s-or descurca alți părinți, cu mai mulți copii la școală. Pentru mine, însă, suma de 1.000 de lei nu a fost un capăt de țară”, a susținut Gyorfi. Ea a mai spus că e de acord cu regulile de conduită de la școală, deoarece școala nu e club, și s-a lăudat că fiica ei primește și bursă pentru că a învățat bine în anul precedent.

Daniela Gyorfi, de acord cu regulile școlii

„În unele școli există uniforme sau trebuie să vii îmbrăcat în ținute decente. E absolut normal să nu vii în clasă în fustă mini, colanți sau fardată. Școala este școală, că doar nu te duci nici în club și nici în mall.

Trebuie să respecți niște culori. Sunt de acord și să le ia telefoanele sau să le folosească numai pentru anumite materii, dar și cu acele camere de filmare, în clase, și pe holuri. Dacă așa s-a ajuns, și sunt probleme, copiii trebuie să fie supravegheați, să poarte matricolă, eu sunt mai comunistă.

Da, sunt, pentru că școala este școală, trebuie să-ți respecți profesorii, să înveți, de aceea te duci. Sunt niște reguli, pe care nu ai cum să nu le respecți!”, a susținut Daniela Gyorfi, pentru Click!.

Gyorfi, despre fiica sa: Cu muzica nu are nicio treabă și nici cu actoria

Daniela Gyorfi a mai spus că fiica sa, care are 13 ani, nu e pasionată nici de muzică, nici de actorie și nu se vede neapărat vedetă: „Fiica mea, Maria, intră în clasa a șaptea, e elevă la o școală din Corbeanca. Îi place româna, are note bune și la alte materii, însă nu e fiartă pe matematică. A terminat a treia din clasă, astfel că are și bursă de 300 de lei. Nu am auzit-o să își dorească o meserie anume, nu s-a gândit. Clar că pare că are o atracție spre televiziune, dar, vom vedea ce va face. Cu muzica nu are nicio treabă și nici cu actoria, nu vrea neapărat să devină vedetă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)