Experiența unui influencer străin în Piața Obor. Ce cumpărături a făcut (VIDEO)

Experiența unui influencer străin în Piața Obor. Ce cumpărături a făcut (VIDEO)
Sursă foto: captură YT

Un vlogger din Azerbaidjan a ajuns în România și a vrut să aibă parte de o experiență autentică, drept pentru care a mers în Piața Obor pentru cumpărături. El a fost surprins de amabilitatea oamenilor, dar și de diversitatea produselor.

Ce experiență a avut turistul

Vloggerul a explorat Bucureștiul încă din prima zi. S-a plimbat prin Centrul Vechi, pe Calea Victoriei și a fost impresioat de faptul că strada era închisă circulației și era disponibilă doar pentru pietoni, conform observatornews.

Apoi, a vrut să aibă parte de o experiență complet autentică și a mers la cumpărături în Piața Obor unde a fost impresionat de diversitatea produselor. Pentru prima data s-a oprit la standul cu cireșe.

„Salut, îmi puteți da un kilogram, vă rog? Mulțumesc. Este sezonul lor așa că vom obține un preț bun, 4,31 dolari pentru un kilogram. Sunt uimit să văd câtă diversitate există când vine vorba de fructe și legume proaspete”, se aude pe videoclipul din TikTok.

@davud_akh Buying Fresh Fruits and Vegetables at Obor Market in Romania 🇷🇴 #Travel #Romania ♬ original sound – Davud Akhundzada

Ce a cumpărat din piață

După ce s-a mai plimbat prin piață, le-a arătat urmăritorilor săi ce se mai găsește acolo. Apoi, s-a oprit să mai cumpere roșii, două legături de usturoi cu 10 lei și un săculeț de lavandă cu 5 lei.

„Îmi puteți da și un kilogram de roșii, vă rog? Plătim un dolar și 30 de cenți pentru un kilogram. Sunt uriașe, roșii românești”, a mai spus vloggerul.

Turistul a fost impresionat de Piața Obor, de organizarea ei și de curățenie. Mai mult, le-a lăsat vânzătorilor și bacșiș.

„Primele impresii, piața este bine organizată, super curată, nu mă surprinde deloc având în vedere că astfel de locuri sunt foarte bine gestionate”, a mai spus influencerul.

Ultimul produs pe care l-a cumpărat vloggerul a fost zmeră de 10 lei. Vloggerul își dorește să cumpere niște flori pe care să le ofere doamnelor vânzătoare pentru că a fost impresionat de ele și de piață.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori