„În slujba Țării”. Cartea lui Nicolae Ciucă, anunțată printr-un clip de prezentare în care difuzează în premieră imagini de pe front, cu luptele din Irak și Afganistan (VIDEO)

„În slujba Țării”. Cartea lui Nicolae Ciucă, anunțată printr-un clip de prezentare în care difuzează în premieră imagini de pe front, cu luptele din Irak și Afganistan (VIDEO)
captură video YouTube - PNL

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, a dezvăluit coperta cărții sale, „În slujba Țării”, printr-un clip de prezentare în care difuzează în premieră imagini de pe front, cu luptele din Irak și Afganistan.

Cartea lui Nicolae Ciucă, anunțată printr-un clip de prezentare

Liderul PNL și-a pregătit site-ul pentru lansarea cărții „În slujba Țării”. Cea mai dezbătută carte a anului a fost anunțată oficial printr-un clip de promovare, care surprinde secvențe importante din cariera militară a lui Nicolae Ciucă și prezintă pentru prima oară imagini de pe front.

„Paginile acestei cărți sunt despre mine. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, afirmă Nicolae Ciucă într-un mesaj pe site-ul dedicat cărții.

Este, totodată, primul spot de prezidențiabil pentru Nicolae Ciucă.

„Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, mai declară Nicolae Ciucă, lider PNL și președinte al Senatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)
21:46 - Care este orașul cu cel mai lung nume din lume? Este o destinație cunoscută și a ajuns și în Cartea Recordurilor