Laurențiu Gîdei (PSD): Cu noua lege pe care Guvernul o va elabora, pentru toate persoanele cu handicap, și, în speță, nevăzătorii, cred că va elimina inechități și va fi o lege corectă, dreaptă și demnă pentru această categorie de oameni (VIDEO)

Laurențiu Gîdei (PSD): Cu noua lege pe care Guvernul o va elabora, pentru toate persoanele cu handicap, și, în speță, nevăzătorii, cred că va elimina inechități și va fi o lege corectă, dreaptă și demnă pentru această categorie de oameni (VIDEO)
sursa foto: Facebook.com/ Laurențiu Gîdei

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a vorbit în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre recalcularea pensiilor.

Gîdei a ținut să precizeze că este “o lege extrem de complexă și de amplă”, care „a adus mulțumire foarte multor pensionari”.

„Dacă softul se dovedește a fi cu erori grave, cred că cineva ar trebui să răspundă pentru acest lucru”

Deputatul a fost întrebat în legătură cu problemele care au apărut din cauza softului care a calculat pensiile.

„Da, este halucinant, ceea ce se întâmplă la Casa de Pensii Națională și Județene, dacă, într-adevăr, softul se dovedește a fi cu erori grave, cred că cineva ar trebui să răspundă pentru acest lucru. Această lege a creat atâtea emoție și atâtea dezbateri în spațiul public, încât, chiar dacă foarte mulți pensionari au primit drepturile pe care le aveau datorită muncii lor, care li se cuveneau, și au fost oarecum mulțumiți de recunoaștere și de creștere, sunt și un număr de pensionari care, într-adevăr, au nemulțumiri, care încă nu și-au primit, din nefericire, deciziile astea de recalculare și încă au incertitudini.

E o lege extrem de complexă și extrem de amplă, a adus mulțumire, repet, foarte multor pensionari, dar e o categorie sau sunt mai multe categorii și noi politicienii trebuie să fim receptivi, să vedem cum rezolvăm”, a declarat deputatul PSD.

„Premierul Ciolacu a avut o discuție și o întrevedere cu reprezentanții asociațiilor de nevăzători”

„De altfel, ați văzut că premierul Ciolacu a și avut o discuție și o întrevedere cu reprezentanții asociațiilor de nevăzători, astfel încât să vină cu un pachet legislativ aparte.

Eu cred că cu noua lege pe care Guvernul o va elabora și Parlamentul, noi, pentru toate persoanele cu handicap și, în speță, nevăzătorii, cred că va elimina inechități și va fi o lege corectă, dreaptă și demnă pentru această categorie de oameni”, a mai precizat Laurențiu Gîdei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`