Ce studii are Sorin Brotnei de la Asia Express. „Formăm un cuplu foarte puternic”

Ce studii are Sorin Brotnei de la Asia Express. „Formăm un cuplu foarte puternic”
Sursa foto: Instagram/ Sorin Brotnei

Sorin Brotnei a fost în formația Akcent care s-a bucurat ani la rând de un success răsunător. Dar, după ce trupa s-a destrămat, artistul nu a mai apărut în lumina reflectoarelor și a încercat să își găsească un alt drum în viață.

Ce studii are Sorin Brotnei

După ce formația s-a destrămat, Sorin Brotnei nu a renunțat la muzică și a încercat să dea naștere unei noi trupe. Doar că succesul nu s-a putut compara cu cel pe care l-a avut cu trupa Akcent și a deciz să se reorienteze, conform Cancan.

Artistul și-a terminat liceul în orașul lui natal, în Baia Mare, apoi s-a mutat la București unde și-a continua studiile. Chiar dacă oamenii se așteptau ca el să urmeze studiile muzicale, acesta a studiat la Facultatea de Arte Plastice, urmând specializare Ceramică, Sticlă și Metal.
Sorin Brotnei a investit în imobilizare, afacerea neașteptată pentru un artist. Pentru că iubește Maramureșul, el a cumpărat două casei pitorești de acolo și a investit bani în ele, care reprezintă una dintre sursele sale de venit.

Au legături spirituale

Sorin Brotnei face echipă cu Nicolai Tand la Asia Express. Ei sunt pasionați, determinați și ambițioși, dispuși să își depășească limitele. Cei doi sunt foarte buni prieteni, dar au devenit și rude sprirituale.

„Nicolai este naşul meu şi naşul fetiței mele. Formăm un cuplu foarte puternic”, a spus Sorin Brotnei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)