Nicușor Dan: Aştept ca PNL să mă susţină! Nu mă retrag din cursă pentru că sunt mulţi bucureşteni care nu votează cu PSD sau PNL

Nicușor Dan: Aştept ca PNL să mă susţină! Nu mă retrag din cursă pentru că sunt mulţi bucureşteni care nu votează cu PSD sau PNL
Foto: starepresei.ro

Candidații la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, Nicușor Dan și Cătălin Predoiu au luat parte la o dezbatere electorală, marți seara, în platoul emisiunii moderată de Silviu Mânăstire, la B1TV.

Referitor la problema pusă de jurnalistul Ion Cristoiu, invitat în emisiune, cu privire la o eventuală alianță a dreptei în București, aceștia au răspuns.

"Am propus să facem un sondaj în ultima săptămână de campanie şi cine stă mai bine să candideze", a spus Cătălin Predoiu.

"Nu este o soluţie ca eu să mă retrag tocmai fiindcă există un mare grup de oameni care nu vor să voteze nici PSD şi nici PNL", a spus Nicuşor Dan. Acesta a precizat că a apreciat gestul lui Predoiu fiindcă acesta s-a uitat la binele partidului, nu la binele personal.

Întrebată de Ion Cristoiu dacă se teme de o eventuală alianţă a dreptei pentru Bucureşti, Gabriela Firea a spus că nu se teme de o astfel de alianță.

"Eu nu mă tem de o astfel de alianţă. M-a ulit declaraţia lui Predoiu (…) Brusc, prşedintele PNL Bucureşti vine şi spune că e dispus să renunţe să reprezinte PNL-ul în cursa pentru Bucureşti (…) Am fost surprinsă de această atitudine!", a spus candidatul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`