Cine este Mohammed Al Turki, bărbatul care i-a furat inima modelului Naomi Cmpbell și căruia aceasta i-a spus „Da” pe un iaht de lux

Cine este Mohammed Al Turki, bărbatul care i-a furat inima modelului Naomi Cmpbell și căruia aceasta i-a spus „Da” pe un iaht de lux
Sursa foto: Hepta / Zuma Press / Mickael Chavet

Într-o ceremonie discretă și exclusivistă, supermodelul Naomi Campbell s-a căsătorit cu producătorul de film saudit Mohammed Al Turki. În 2022, Al Turki a fost desemnat „Omul anului” de către GQ Middle East.

Mohammed Al Turki este cu 16 ani mai tânăr decât celebra sa soție

Sursele apropiate cuplului au dezvăluit că Naomi Campbell a strălucit într-o rochie Dolce&Gabbana din dantelă neagră, cu inspirație siciliană, în timp ce Mohammed Al Turki a ales un smoking alb elegant.

Cu toate acestea, se pare că cheltuielile nu s-au limitat doar la ținute, ci și la locația exclusivistă. Potrivit Novella 2000, iahtul pe care a avut loc nunta are un cost de 22.000 de euro pe zi.

Mohammed Al Turki, în vârstă de 38 de ani și cu 16 ani mai tânăr decât celebra sa soție, este CEO al Red Sea Film Foundation. Ca producător de film, Al Turki este cunoscut pentru susținerea și promovarea producțiilor cinematografice în Orientul Mijlociu.

În 2022, a fost desemnat „Omul anului” de către GQ Middle East. Printre filmele notabile produse de el se numără „The Fraud” (2012), cu Richard Gere, „99 Homes” (2014), cu Andrew Garfield, și „Borders and Dependencies” (2021), cu Gary Oldman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)