Dominic Fritz, despre recalcularea pensiilor: „Ne-au promis respect pentru pensionari și vedem acum o lipsă de respect pentru o mare parte dintre români”

Dominic Fritz, despre recalcularea pensiilor: Ne-au promis respect pentru pensionari și vedem acum o lipsă de respect pentru o mare parte dintre români
Dominic Fritz, primarul USR al Timișoarei. Sursa foto: Dominic Fritz / Facebook

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a criticat dur într-o intervenție pentru emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, noua lege a pensiilor, precizând că guvernul PSD-PNL a dat o lege proastă din punct de vedere tehnic fără să știe cum o să plătească pentru ea:

“E cum suntem obișnuiți de la acest Guvern PSD-PNL, de obicei se întâmplă întotdeuna fix opusul din ce ne promit. Ne-au promis stabilitate am primit cea mai mare inflație din Europa, ne-au promis că sunt adultul în cameră vedem acum ceva ce din punct de vedere tehnic e prost, nu știu să guverneze.

Ne-au promis respect pentru pensionari și vedem acum o lipsă de respect pentru o mare parte dintre români. Vedem din nou și din nou că au anunțat o lege, au adoptat o lege fără să o gândească până la capăt, fără să vadă cu adevărat toate implicațiile, fără să știe cum o să plătească pentru ea. Nu se știe cum se va plăti pentru că nu au tăiat pe de altă parte niște pensii speciale sau altfel au creat spațiu în guvern.

Suntem în filmul pe care îl vedem din nou că o lege are efecte proaste și încep alte legi care să corecteze și care să creeze alte inechități”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)