Ionuț Moșteanu: Ordinul pe unitate de la PNL: atacați-o pe Lasconi

Ionuț Moșteanu: Ordinul pe unitate de la PNL: atacați-o pe Lasconi
Deputatul USR Ionuț Moșteanu. Sursa Foto: usr.ro

Parlamentarii USR de Argeș, Ionuț Moșteanu și Narcis Mircescu, dezvăluie că mai multe clipuri denigratoare la adresa Elenei Lasconi sunt create și distribuite de oamenii Alinei Gorghiu, președinta PNL Argeș.

USR face apel la PNL să înceteze campania de denigrare și să se concentreze la problemele de la guvernare. PNL are președintele Casei de Pensii, Daniel Baciu, care a generat haos în recalcularea pensiilor alături de ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu. În loc să vină cu soluții după haosul și bătaia de joc la adresa pensionarilor, PNL se ocupă de propagandă mincinoasă împotriva Elenei Lasconi.

”Armata celor care au distrus România este unită pentru a o denigra pe Elena Lasconi. Mașinăria lor de propagandă e abia la început. Îi vom vedea pe toți, baroni și penali, infractori, cei cu complicități ascunse, cum se vor coaliza împotriva Elenei. Doamna Alina Gorghiu, ocupați-vă mai mult de corupții scăpați zilnic fără nicio pedeapsă, de cei care au furat și azi sunt eliberați. Ocupați-vă să aduceți infractorii în țară, că în fiecare zi ne râd în nas de pe iahturile lor luxoase”, spune deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

”Acum înțelegem și noi de ce candidatul Nicu Ciucă are jumătate din scorul partidului. Păi, săracul a fost lăsat singur de peneliști care de ceva vreme se ocupă doar cu minciuni și manipulări de doi lei împotriva candidatei Elena Lasconi. Ce este și mai grav: peneliștii care s-au apucat de făcut prostii sunt chiar din curtea ministrului Justiției, Alina Gorghiu. E păcat că doamna Gorghiu nu le-a spus că nu au voie să facă niciun fel de campanie negativă și că treaba asta e penală în România”, declară senatorul USR de Argeș Narcis Mircescu.

Mai jos este doar un exemplu. Publicat de unul dintre membrii PNL Argeș, răspândit de o mulțime de troli. Iar alte astfel de clipuri sunt pregătite să fie publicate și promovate.

Material susținut de USR

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)