Natalia Intotero a fost externată de la Spitalul Militar din București. Cum se simte ministrul Familiei după accidentul de pe Valea Oltului

Natalia Intotero a fost externată de la Spitalul Militar din București. Cum se simte ministrul Familiei după accidentul de pe Valea Oltului
captură B1 TV

Ministrul Familiei, Natalia Intotero a fost implicată, marți, într-un accident rutier, pe Valea Oltului, și a fost transportată la spital pentru mai multe investigații, iar miercuri dimineața a fost externată.

Cum s-a produs accidentul

Ministrul Familiei se afla pe bancheta din spate a mașinii și avea centura de siguranță. Mașina a fost condusă de un ofițer SPP. Accidentul s-a produs pe Valea Oltului, în localitatea Racovița. Surse din cadrul Serviciului de protecție al demnitarilor spun că mașina cirsula regulament în momentul în care a fost lovită de o alta care circula din sens opus, iar în urma coliziunii, autovehiculul în care se afla ministrul Familiei s-a răsturnat. La volanului acelui autoturism se afla o femeie de 41 de ani care a scăpat nevătămată, conform știrileprotv.

Natalia Intotero ar fi acuzat dureri în piept și la șold după impact, iar la spital s-au făcut mai multe investigații biologice, imagistrice și un computer tomograf, iar rezultatele au arătat că ministrul Familiei va merge cât de curând acasă.

Natalia Intotero, externată

Noaptea, Natalia Intotero a fost transferată la Spitalul Militar București pentru investigații suplimentare, iar miercuri dimineața, înainte de externare, Marcel Ciolacu a vizitat-o și i-a spus că se simte bine și că centura de siguranță a salvat-o.

Ministrulo Familiei a scris încă de aseară, pe Facebook, că se simte bine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`