Polițiștii germani au ucis un bărbat care amenința trecătorii cu cuțitul. Incidentul a avut loc la câteva zile după atacul din Solingen

Polițiștii germani au ucis un bărbat care amenința trecătorii cu cuțitul. Incidentul a avut loc la câteva zile după atacul din Solingen
Sursa Foto: Flickr.com

Un incident a avut loc în orașul german Moers, din vestul Germaniei. Un bărbat era suspectat că a atacat trecători cu cuțitul și a fost ucis de către polițiștii germania. Scenele au loc la doar câteva zile de la atacul cu sânge rece din Solingen, un oraș apropiat.

Bărbatul a fost împușcat

Oamenii au sunat la numărul de urgență, marți, în jurul orei 14.45, și au informat că un bărbat a agresat și amenințat mai mulți trecători, conform observatornews.

Polițiștii au reușit să localizeze un bărbat de origine germană de 26 de ani care era suspect și care a atacat cu două cuțite în mâini. Agenții au împușcat mortal suspectul și nicio altă persoană nu a fost rănită.

Legea armelor se va înăspri

Incidentul are loc la doar câteva zile de la atacul sângeros din Solingen, unde trei persoane au fost ucise și opt rănite în timp ce participa la un festival stradal. Un sirian de 26 de ani este suspectat de legături cu gruparea Stat Islamic și se crede că el ar fi comis atacul.

Luni, 26 august, Olaf Scholz a adus un omagiu victimelor atacului și a transmis că va înăspri legea asupra armelor, mai ales asupra utilizării cuțitelor.

Sirianul ar fi trebui să fie expulzat în Bulgaria, de unde a intrat în UE pentru prima dată, dar s-a sustras tentativelor de expulzare. Scholz a mai promis că va face „tot ce îi stă în puțintă pentru ca persoanele care nu pot şi nu trebuie să rămână în Germania să fie repatriate şi expulzate”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)