Daniel Constantin (PNL): „Există la anumite persoane din PSD acest pericol să se apropie de acea aroganță, prin discurs, prin manifestare. Lucrul ăsta a dăunat PSD-ului”

Daniel Constantin (PNL): Există la anumite persoane din PSD acest pericol să se apropie de acea aroganță, prin discurs, prin manifestare. Lucrul ăsta a dăunat PSD-ului
Foto: Facebook @ Daniel Constantin

Deputatul PNL Daniel Constantin a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că PSD nu a mai câștigat alegerile prezidențiale din cauza tendinței de a acapara foarte multă putere și a aroganței:

“E o diferență foarte mare între ceea ce spui și ceea ce faci, pentru că dacă ne uităm acum și la nivel central și în teritoriu, PSD are două probleme majore pe care văd că le repetă.

Tendința aceasta de a acapara foarte mult, în ciuda a ceea ce spune domnul Ciolacu, să împărțim puterea, în realitate nu se întâmplă asta. Dacă ne uităm la fiecare județ, vedem că PSD-ul încearcă să acapareze instituții, oameni, și așa mai departe.

A doua problemă pe care eu am văzut-o de-a lungul timpului, pnetru că am avut o colaborare, trebuie să o recunoaștem, este aroganța. Văd că există la anumite persoane din PSD acest pericol să se apropie de acea aroganță, prin discurs, prin manifestare. Lucrul ăsta a dăunat PSD-ului. Acestea două sunt motivele pentru care nu au mai avut președinte”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`