Donald Trump, tot mai aproape de Hillary Clinton: Sondajele indică avansul pe care îl ia magnatul american în cursa pentru președinția SUA

Donald Trump, tot mai aproape de Hillary Clinton: Sondajele indică avansul pe care îl ia magnatul american în cursa pentru președinția SUA
Foto: cnn.com

Hillary Clinton simte ameninţarea reprezentată de Donald Trump. Aflată la egalitate cu Trump în mai multe sondaje, fosta primă doamnă a insistat asupra diferenţei dintre ea şi candidatul republican cu un nou slogan în sprijinul său, "mai puternici, împreună".

Avansul net din sondaje pe care îl avea Hillary Clinton chiar de la începutul campaniei s-a topit. Un sondaj realizat pentru cotidianul Washington Post şi postul de televiziune ABC, a indicat un uşor avans pentru omul de afaceri, creditat cu 46% din voturi faţă de 44% pentru candidata la învestitura democraţilor. Un alt sondaj realizat de NBC şi Wall Stree Journal o indică încă pe fosta senatoare de New York cu 3 procente în faţa lui Trump, dar în pierdere de turaţie. Fosta primă doamnă a afirmat însă că "sondajele atât de îndepărtate de ziua votului nu spun nimic".

În cadrul unei emisiuni televizate, Hillary Clinton a vorbit despre sloganuri şi a menţionat că în opinia sa Donald Trump nu a oferit "nici o dovadă" că este în măsura "să îi redea Americii măreţia". De altfel, invitată să rezume sensul campaniei sale, Hillary Clinton a dezvăluit un nou slogan, "Suntem mai puternici împreună".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`