Experiența culinară a lui Ed Sheeran și Chris Hemsworth. Reacția lor după ce au mâncat mici

Experiența culinară a lui Ed Sheeran și Chris Hemsworth. Reacția lor după ce au mâncat mici
Sursa foto: Facebook / Ed Sheeran

Ed Sheeran a susținut un concer, sâmbătă, la București, pentru a doua oară în 5 ani. Peste 70.000 de spectatori s-au adunat să îl vadă la Arena Națională. Dar, pentru ca experiența să fie completă, artistul a mers și a mâncat mici.

Artiștii au mâncat mici la un restaurant din București

Ed Sheeran și Chris Hemsworth, toboșarul de la concert, au mers să mânânce preparate traditional românești. Artistul a spus, încă dinainte de a ajunge în România, că vrea să mânânce la unul dintre cele mai appreciate localuri din București, adica restaurantul lui Alex Petriceanu, conform Cancan.

„Acum ceva timp, am primit un mesaj surpinzător, cum ca Ed Sheeran și-ar dori foarte tare sa mănânce la noua.bucatarieromaneasca si noua.b.a.r și ca de acolo de departe a aflat de Alex Petricean @darty_chef și nu pleacă din România până nu ajunge la noi și nu încearcă ceva gândit de el. Și uite asa, emoționați, l-am așteptat să încânte Bucureștiul ca apoi să îl încântam și noi cu o Noua Bucătărie Românească. A fost superb și mulțumim! P.S da e și Chris Hemsworth în poză”, a scris restaurantul pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by NOUA B. A. R. (@noua.b.a.r)

Ce alte preparate au mai mâncat

Artistul a mâncat mici reinterpretați în stil fine dining și au fost surpriși de gustul lor, drept pentru care au mai cerut o porție dublă.

Bucătarul a mai pregătit și alte mâncăruri pentru cei doi artiști: ,ămăliguță cu brânză și smântână; peștele fanariot; gălușcă cu prună stinsă cu pălincă; variațiune de fructe de pădure; icre cu scoverguțe; burata de casă; tartar.

Ed Sheeran a fost impresionat de preparate, iar, al final, a mers în bucătărie și le-a strâns mâna tuturor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`