Mariah Carey este în doliu. Și-a pierdut mama și sora în aceeași zi

Mariah Carey este în doliu. Și-a pierdut mama și sora în aceeași zi
Sursa foto: Facebook - Mariah Carey

Mariah Carey trece prin clipe groaznice după ce și-a pierdut mama și sora în aceeași zi, în weekend.

Durere pentru Mariah Carey

„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”, a spus Mariah Carey, conform știrileprotv.

Cu toate acestea, ea este fericită că a putut petrece o săptămână cu mama ei înainte ca aceasta să se stingă din viață.

În acest moment, nu se cunoasc cauzele morții celor două femei importante din viața cântăreței.

Mama câștigătoarea premiului Grammy, Patricia, în vârstă de 87 de ani, de origine irlandezo-americană, a fost o cântăreață de operă și antrenoare vocală.

Ce relația avea cu mama ei

În cartea sa lasnată în 2020, Carey a povestit care a fost relația dintre mama ei și ea și spune că i-a provocat multă durere și confuzie și că, la un moment, dat, între ele a devenit o competiție.

„Gelozia profesională vine cu teritoriul succesului, dar când persoana este mama ta şi gelozia este dezvăluită la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea.

Carey a spus, într-un interviu pentru Gayle King, în 2022, că a fost afectată de criticile mamei sale atunci când era mică.

Totuși, cântăreața a iubit-o foarte mult pe mama ei și spune că a făcut tot ce a putut ea mai bine.

„Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”, a mai menționat Mariah Carey.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`