Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Vincenzo Castellano. Artista s-a luptat cu fostul soț pentru custodia fiicei lor, Maya: „Am suferit mult”

Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Vincenzo Castellano. Artista s-a luptat cu fostul soț pentru custodia fiicei lor, Maya: „Am suferit mult”
Antonia. Sursa foto: Captură video - Horia Brenciu / YouTube

Antonia a rămas foarte apropiată de fiica sa, Maya, în ciuda distanței dintre ele. Adolescenta locuiește în Italia cu tatăl ei, Vincenzo Castellano. Totuși, Antonia și Vicenzo au o relație bună și se sprijină reciproc în creșterea copilei.

Antonia: Eu și Vincenzo avem o relație foarte bună

Întrebată de VIVA! cât de greu i-a fost după separarea de Vincenzo Castellano și cum a reușit să rămână apropiată de fiica sa, în ciuda distanței, cântăreața a răspuns: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea, să vorbim constant, să ne vedem, să o vizitez în Italia, să mergem în vacanțe, iar acum și ea vine în România. Am vrut în tot acest timp să mă simtă aproape, să nu fie un impediment distanța. Ce este super important este că eu și Vincenzo avem o relație foarte bună, ceea ce ajută enorm și mă bucur”.

Antonia: Vreau ca Maya să fie o adolescentă echilibrată

De asemenea, întrebată care e temerea sa cea mai mare cu Maya, acum aflată la vârsta adolescenței, Antonia a răspuns: „Fiecare vârstă are provocările ei și am dorit mereu, în fiecare etapă a vieții ei, să îi fiu aproape, să discutăm deschis despre orice o preocupă, să știe că are în mine o prietenă, pe lângă o mamă. Un adult care o poate susține emoțional, dar și cu un sfat, cu tot sprijinul de care are nevoie. Eu îmi doresc să fie o adolescentă echilibrată, să se bucure și de timpul liber, de prieteni, de activități, dar să se și concentreze pe școală. Nu pot spune că am temeri atât de mari, câtă vreme Maya comunică mereu cu mine și cu tatăl ei și vede în noi persoanele către care să vină când are orice fel de situație. Vincenzo și cu mine comunicăm des, ne sfătuim despre tot ce presupune creșterea și educația Mayei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii