Ionuț Stroe acuză PSD de „aroganță și agresivitate”: „Aceste atacuri mai degrabă țin loc de lipsa unui program sau unei oferte politice concrete. Vom răspunde direct proporțional” (VIDEO)

Ionuț Stroe acuză PSD de „aroganță și agresivitate”: „Aceste atacuri mai degrabă țin loc de lipsa unui program sau unei oferte politice concrete. Vom răspunde direct proporțional” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PNL va răspunde direct proporțional oricărui atac și oricărei provocări lansate de PSD, a declarat purtătorul de cuvânt al liberalilor, deputatul Ionuț Stroe, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai.

Ionuț Stroe (PNL) acuză PSD de „aroganță și agresivitate”

„Noi avem de onorat o obligație, o obligație pe care ne-am asumat-o în raport cu PSD și în fața românilor. Am spus foarte clar modul în care ne angajăm să oferim acestei țări ce are nevoie, și anume stabilitate politică și o guvernare funcțională, și în mod evident că trebuie să ne achităm de această obligație. Acum, într-adevăr, e un preț politic pe care îl plătim. Există în ultimul timp – și mai ales când își lansează ofertele electorale – un soi de aroganță și agresivitate din partea PSD și, sincer vă spun, nu înțeleg la ce le folosesc aceste provocări adresate PNL-ului, aceste atacuri care mai degrabă țin loc de lipsa unui program sau unei oferte politice concrete”, a declarat purtătorul de cuvânt al liberalilor.

„Nu știu, mă așteptam sâmbătă să văd pe Marcel Ciolacu și echipa PSD oferind românilor soluțiile pentru viitor. Păi, în condițiile în care tu ceri încrederea publică atâcându-ți partenerii de guvernare, ce să înțelegi? Ce pretenții ai că te poți achita de anumite înțelegeri pragmatice pe care le-ai făcut pentru a guverna această țară? Ce soi de soluții poți aduce, de exemplu, în situația pensiilor? Apropo că, din păcate, legea a fost foarte prost aplicată și am ajuns în situația în care suntem. În situația sistemului de sănătate, pe zona de transporturi? Astea sunt lucrurile care cu adevărat contează”, a adăugat Ionuț Stroe.

Ionuț Stroe: Această agresivitate și această aroganță par a fi parte din ADN-ul PSD

„Acum noi, vă dați seama, vom răspunde direct proporțional oricărui atac și provocări pe care PSD-iștii o lansează, și rău îmi pare să o spun, dar se repetă ciclic. Această agresivitate și această aroganță par a fi parte din ADN-ul acestui partid politic. De fiecare dată când PSD-iștii se văd cu sacii în căruță sau se apropie de un ciclu electoral pe care sunt ei siguri că îl vor câștiga, încep așa, dintr-odată, să atace în stânga și în dreapta pe toată lumea”, a mai spus liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`