Incendiu la Timișoara: Flăcările au mistuit o baracă, iar o persoană a ajuns la spital (VIDEO)

Incendiu la Timișoara: Flăcările au mistuit o baracă, iar o persoană a ajuns la spital (VIDEO)
Foto: B1 TV

Incendiu puternic la marginea Timișoarei. Flăcările au mistuit o baracă, iar o persoană a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu fum. Pompierii au fost nevoiți să se cupleze la un hidrant aflat peste drum de locul incendiului, astfel că traficul pe una dintre cele mai circulate artere ale Timișoarei a fost blocat temporar, informează B1 TV.

Incendiul a avut loc la marginea Timișoarei, într-o zona de hale, depozite și show-room-uri. Flăcările au distrus o baracă şi riscau să se extindă către un depozit aflat în apropiere. Un fum gros putea fi observat de la zeci de metri distanţă. Mai multe echipe de pompieri au intervenit la faţa locului pentru ca focul să nu acapareze şi alte clădiri. Cum în zonă nu exista un hidrant, pompierii s-au văzut nevoiți ca, în momentul în care primele autospeciale s-au golit de apa, să întindă furtunul peste şosea pentru a interveni. Astfel, traficul a fost blocat preţ câteva minute.

În urma incendiului, o persoană intoxicată cu fum a fost preluată de un echipaj SMURD. Focul ar fi pornit chiar de la acesta, paznic în zonă, care ar fi încercat să facă un grătar. După zeci de minute de efort, oamenii legii au reuşit să lichideze incendiul, iar circulaţia în zonă a fost reluată.

Baracă mistiută de flăcări

#DIRECT_ONE_xrrxp7#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`