Ce au pățit mai mulți turiști români într-un concediu în Turcia? „Stăm peste 200 de persoane”

Ce au pățit mai mulți turiști români într-un concediu în Turcia? „Stăm peste 200 de persoane”
Foto: Pixabay

Mai mulți români s-au pregătit de un concediu în Turcia, însă vacanța lor a luat o întorsătură neașteptată. Aceștia au trebuit să aștepte ore întregi în aeroport, deoarece cursa lor a fost anulată.

„Stăm peste 200 de persoane”

Turiștii români care trebuiau să se întoarcă în țară la începutul lunii, din Antalya în Timișoara, cu avionul, au trebuit să petreacă ore întregi în aeroport, deoarece zborul lor a fost anulat. Situația lor a fost postată în mediul online și a dus la mai multe reacții din partea interauților, potrivit click.ro.

Românii au cerut explicații cu privire la zborul lor, însă nu au primit nicio informație cu privire la ce se va întâmpla cu zborul lor. Pe un grup de Facebook, aceștia au povestit prin ce au trecut.

„Mulțumim pentru că ne-ați abandonat în Antalya. Stăm peste 200 de persoane ca fraierii, fără să primim vreo informație când putem decola spre Timișoara. Zborul trebuia să fie la 8.45. Rușine!!!”, a scris un utilizator pe grupul de Facebook Forum Turcia.

Mai multe familii cu copii s-au lovit de reacția angajaților agenției, care au rămas neputincioși în această privință. „Trezit la 3-4 dimineața, multe familii cu copii, am sunat la ei și… Nu au ce face! Eu am ce face: nu mai cumpăr nicio excursie cu ei!”, a mai scris utilizatorul.

Românii au reușit să decoleze abia a doua zi

Turiștii români au reușit să decoleze spre casă abia ziua următoare. Mulți internauți care au zburat cu agenția respectivă au transmis că au întâmpinat probleme asemănătoare atunci când a venit vorba despre zbor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră