Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, s-a filmat în timp ce era într-un restaurant cu specific tradițional românesc, unde a lăsat la final un bacșiș cu multe zeouri. Afaceristul a făcut un popas la Hanul Ancuței, care se află în apropiere de orașul Roman, iar la final a lăsat un bacșiș generos ospătăriței care l-a servit.
Pescobar a comandat la Hanul Ancuței mai multe preparate cu specific românesc, precum rasol de vită, ciulama de hribi cu mămăliguță, cotlete de porc cu hribi, cârnăciori și varză călită. Acesta a fost mulțumit de cum a fost servit, dar și de modul tradițional de pregătire și prezentare al preparatelor. Pentru asta, a scos din buzunar 1.300 de lei, bani pe care i-a oferit personalului din bucătăria restaurantului.
La final, acesta a comandat și trei feluri de desert, mai exact clătite cu ciocolată, măr în foietaj cu caramel și o prăjitură cu scorțișoară și sos de caramel, potrivit cancan.ro.
„Filmele sunt realitate aici la Hanul Ancuței. Este atât de simplu când păstrezi datinile. Noi ne identificăm cu datinile, așa se creează frumosul, atunci iese sesibilitatea românilor la suprafață. Asta este moștenire ceea ce avem noi aici. Pentru bucatele acestea minunate, pentru toate bucătăria -un gest simbolic pentru personal. 13 este cifra mea norocoasă. Merită oamenii ăștia să mai fie ”loviți” cu o surpriză din asta”, a spus Pescobar pe Instagram.
Într-una din vacanțele sale, afaceristul a plecat în Ibiza, unde a petrecut într-un local de fițe alături de prietenii săi. Acesta s-a oferit să achite nota de plată și a plătit 65.000 de euro pentru o singură zi pe plajă.
„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a zis Pescobar în videoclipul postat pe TikTok.