Tânără înjunghiată de fostul ei iubit: „Spunea că decât să stau cu altul mai bine mă omoară”

Tânără înjunghiată de fostul ei iubit: „Spunea că decât să stau cu altul mai bine mă omoară”
Foto simbol: Pixabay

Un tânăr de 28 de ani, din localitatea clujeană Copăceni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a înjunghiat fosta iubită, potrivit Pro TV.

Tânără înjunghiată de fostul ei iubit, în Cluj

Agresorul și fosta lui iubită, alături de care are un copil, au fost împreună mai mulți ani, însă tânăra i-a spus de câteva luni că vrea să încheie relația și că are deja un alt partener.

Tânărul nu a acceptat despărțirea și a continuat să încerce să se împace cu ea, apelând și la amenințări.

În urmă cu câteva zile, pe fondul consumului de alcool, fostul iubit a atacat-o cu un cuțit, provocându-i mai multe răni la gât și la mâini. Actualul partener al fetei i-a sărit în ajutor și a sunat la 112.

„I-am spus din luna mai că nu mai vreau să stau cu el că mi-am găsit pe altcineva și de acolo l-a luat gelozia. N-a vrut să accepte. Spunea că decât să stau cu altul mai bine mă omoară. S-a pus în fața mea. Era băut. I-am spus să se dea la o parte, n-a vrut. Și eu m-am luat și m-am dus așa pe lângă el. L-am ocolit și am fugit. A fugit după mine și când m-a tras de păr, m-a pus jos pe drum, am strâns din dinți și am zis că sunt gata”, a declarat victima pentru Pro TV.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră