Meghan Markle, în lacrimi. Gestul prințului William a întristat-o

Meghan Markle, în lacrimi. Gestul prințului William a întristat-o
Foto: Hepta - Ferrari Press Agency / Netflix

Meghan Markle ar fi izbucnit în plâns după ce prințul William a respiuns acuzațiile ei și ale prințului Harry care se referă la hărțuirea ei de către membrii famieil regale.

Relația dintre Harry și William s-a stricat

Prințul Harry spune că relația dintre el și fratele său s-a deteriorat din cauza Casei Regale. Afirmația este făcută în al cincilea episod al documentarului pentru Netflix, informează Cancan.

„Vreau să spun că cea mai tristă parte din poveste este ruptura dintre mine și fratele meu, iar el este acum de partea instituției”, a spus Harry, făcând referire la familia regală.

Acesta a adăugat că William i-a determinat să plece din familie, iar apoi, Casa Regală a emis un comunicat în numele prințului Harry prin care să își dea acordul. El spune că acest lucru a fost făcut pentru ca lui William să nu I se strice reputația și imaginea.

„Înțeleg asta, înțeleg o parte. E moștenirea lui, așa că, până într-un punct, asta a devenit parte din el, faptul că o parte a responsabilității sale este supraviețuirea și continuitatea acestei instituții. În acea zi, a apărut o poveste cum că o parte din motivul pentru care eu și Meghan plecam era pentru că William ne-a hărțuit. Și odată ce m-am urcat în mașină după întâlnire, am aflat despre o declarație comună care fusese făcută în numele meu și în numele fratelui meu, care elimina varianta că și el fusese unul dintre factorii care contribuiseră la decizia noastră de a ieși din familie”, spune Harry despre fratele său.

De ce a plâns Meghan

Fiul cei mic al regelui Charles mai spune că a fost foarte șocat atunci când a văzut declarația pentru că nimeni nu l-a întrebat dacă este de acord cu publicarea ei. I-a spus acest lucru lui Meghan care nu a reacționat tocmai bine.

„Și am sunat-o (pe Meghan, n. red.), i-am spus, iar ea a izbucnit în plâns pentru că în patru ore au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele și, totuși, timp de trei ani, nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi”, mai povestește Harry.

După acest moment, Harry și Meghan au decis să spună tot ce s-a întâmplat între ei și familia regală, ceea ce a a stricat complet relația între ei, spune un expert al Casei Regale.

Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle oficiale ale Casei Regale, în 2020, și locuiesc în California alături de cei doi copii, Archie și Lilibet.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)