Ce planuri secrete au Kate și William. Modificările pe care vor să le facă

Ce planuri secrete au Kate și William. Modificările pe care vor să le facă
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Prinții de Wales s-ar pregăti, în secret, pentru o schimbare în viața lor, iar sursele regale spun că ar avea niște schițe pentru renovarea casei lor.

Planurile prinților de Wales

Kate Middleton și prințul William s-au mutat în casa din Windsor, în urmă cu doi ani, fiind o casă decentă, având în vedere rangul lor regal. Drept pentru care, acum, se gândesc să o modifice pentru a-și îmbunătăți stilul de viață, informează Ok Magazine.

Proprietatea lor este formată din patru dormitoare și nu are locuri pentru angajații interni, drept pentru care familia prinților de Wales se poate bucura de o foarte mare discreție, exact ceea ce și-au dorit.

Kate Middleton a spus, în luna martie când a anunțat că este diagnosticată cu cancer, că are nevie de liniște și discreție, lucruri pe care le avea deja în casa lor din Windsor. Dar, surse regale spun că cei doi plănuiesc să își modernizeze casa.

„Nimeni nu știe că există o anexă făcută din cărămidă chiar lângă Adelaide Cottage. În momentul de față, nu e locuibilă și necesită renovare extinsă ca să poată fi folosită. S-au purtat multe discuții despre posibilitatea de-a folosi acea clădire și acum se așteaptă momentul potrivit pentru a demara asemenea proiect”, a dezvăluit o sursă regală în Express.

William încearcă să aibă grijă de buget

Prințul William încearcă să renoveze acea parte a proprietății, dar fără a cheltui foarte mulți bani pentru a nu-și păta imaginea în fața publicului și nici a presei.

„William cunoaște foarte bine criticile aduse familiei regale pentru cheltuielile ei extravagante, așa că încearcă să găsească cea mai bună medotă de-a acoperi costurile renovării acestui proiect fără a fi blamat de public și presă”, a mai adăugat sursa.

Familia prințului William se simte foarte bine în casa din Windsor, de aceea obișnuiesc să le facă vizite, mai ales în timpul vacanțelor școlare. Rămâne de văzut dacă se va face extinderea casei lor pentru ca prințesa Kate să primească ajutor atunci când nu se simte bine și când nu mai face față responsabilităților regale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare