Simona Spătaru, despre propunerea de comisar european a lui Marcel Ciolacu: E un șah mat la PNL / Negrescu a fost promovat de Dragnea (VIDEO)

Simona Spătaru, despre propunerea de comisar european a lui Marcel Ciolacu: E un șah mat la PNL / Negrescu a fost promovat de Dragnea (VIDEO)
Foto: Simona Spătaru / Facebook

Senatoarea USR Simona Spătaru a comentat propunerea de comisar european, joi, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și susține că Victor Negrescu „a fost promovat de Dragnea într-un moment în acesta modifica legile justiției, avea nevoie de lobby la nivelul Comisiei Europene ca modificările propuse și care îl salvau să fie acceptate”.

Simona Spătaru (USR), pe B1 TV, despre postul de comisar european al României

Întrebată despre propunerea premierului, senatoarea USR a spus: „Sigur că Marcel Ciolacu a avut, desigur, până la urmă, atributul, a preferat să forțeze un pic procedura, lucrurile, cutuma, dacă vreți, și să meargă direct la propunerea unui nume, unei persoane pe care o agreează el, partidul (…). E un șah mat la PNL, până la urmă”.

„Din păcate, însă, mă uit la faptul că era evident necesară discuția și pe planul intern înainte, să știm și noi exact ce portofolii vizează România și mai întâi pe acestea să le vizăm, vizavi de un program de guvernare, de o perspectivă. Persoana respectivă să o căutăm, dacă vizăm economicul, să aibă un profil de pregătire economic. Nu este cazul domnului Negrescu, a terminat științe politice”, a adăugat Simona Spătaru.

Simona Spătaru: Negrescu a fost promovat de Dragnea

„În intern, știm până la urmă că domnul Negrescu a fost promovat de Dragnea într-un moment în acesta modifica legile justiției, avea nevoie de lobby la nivelul Comisiei Europene ca modificările propuse și care îl salvau să fie acceptate (…). Știm foarte bine că lucrurile acestea fac parte din trecutul intern al lui Victor Negrescu. Nu înlătură această numire, desigur, acest trecut”, a mai spus senatoarea USR Simona Spătaru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`