Fraților Tate li s-au confiscat 16 bolizi de lux. Ce sume de bani au găsit procurorii DIICOT în casa lor

Fraților Tate li s-au confiscat 16 bolizi de lux. Ce sume de bani au găsit procurorii DIICOT în casa lor
Andrew Tate. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Frații Tate au fost reținuți, iar în urma percheziției procurorilor DIICOT, au rămas fără 16 mașini de lux, o motocicletă și mai multe bunuri de valoare. Aceștia sunt acuzați de traficu de minore, relații sexuale cu minore și spălare de bani.

Infracțiunile comise de frații Tate

Frații Tate vor fi arestați preventiv pentru 30 de zile, iar o audiere va avea loc la ora 15.00, la Tribunalul București. Judecătorul va decide dacă respinge sau acceptă propunerea de arestare, conform știrileprotv.

Procurorii au reținut 6 inculpați, frații Tate, două femei și doi bărbați, fiind suspecți de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare a banilor, influențarea declarațiilor și favorizare a făptuitorului.

În anul 2015, trei inculați, dintre care doi străini, au constituit un grup infracțional organizat, căruia I s-a alăturat, în 2016, alt strain, și în septembrie 2021, o româncă.

Frații Tate sunt acuzați că ar fi folosit metoda Loverboy și au păcălit 34 de tinere din România, Anglia și Ucraina pe care le-au obligat să facă videochat. De pe urma lor ar fi obținut peste 2.800.00 de dolari americani și 887.000 tokeni.

Mai mult, Andrew Tate este vizat că a întreținut relații intime cu o minoră de 15 ani, începând cu luna decembrie 2020.

„De asemenea, s-a reținut că în perioada 2014 – decembrie 2021, unul dintre inculpați (cetățean străin), prin inducere în eroare (metoda loverboy) și profitând de starea de vădită vulnerabilitate a unei victime minore (17 de ani, cetățean străin), a transportat-o și adăpostit-o în mai multe locații situate pe teritoriile Marii Britanii și României, unde a obligat-o la manifestări de natură sexuală în vederea producerii de materiale pornografice și distribuirii acestora pe diverse site-uri. Din activitatea infracțională au fost obținute foloase materiale evaluate la peste 1,5 milioane dolari americani pe care inculpatul și le-a însușit integral”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Pentru a ascunde bani obținuți de pe urma videochat-ului, frații Tate ar fi cumpărat, în perioada decembrie 2023-iulie 2024, patru mașini de lux. În plus, pentru a ascunde adevărul, au corrupt persoanele vătămate să dea declarații mincinoase sau să nu dea deloc. Alți doi suspecți ar fi acționat în îngreunarea cercetărilor penale ale fraților Tate.

Ce bunuri au fost confiscate

Frații Tate au rămas, în urma perchezițiilor, fără 26.000 euro, 81.000 lei, 5.800 lire sterline și 6.400 de dolari, două ceasuri de lux, lapturi, unități de stocare a datelor, înscrisuri, mijloace de probă, 16 mașini de lux și o motocicletă.

Joi, au mai fost arestați preventive trei inculpați și al patrulea va fi arestat la domiciliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)