Doi bărbați din Constanța, audiaţi după ce au distrus cu autoturismele bariera unei parcări şi l-au agresat pe taxator

Doi bărbați din Constanța, audiaţi după ce au distrus cu autoturismele bariera unei parcări şi l-au agresat pe taxator
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Doi bărbaţi sunt audiaţi de poliţiştii din Constanța după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au distrus cu autoturismele bariera unei parcări private din Satul de Vacanţă din staţiunea Mamaia.

Bărbații l-au agresat pe taxator

Mai mult, aceștia l-au agresat fizic pe taxatorul parcării, după care au plecat de la locul faptei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că la data de 22 august, în jurul orei 2,00, lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia de Poliţie Mamaia au fost sesizaţi că într-o parcare privată din Satul de Vacanţă ar fi avut loc o agresiune fizică, scrie Agerpres.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că doi conducători auto ar fi distrus bariera care închide parcarea, în momentul în care au ieşit cu autoturismele din interiorul acesteia. Ulterior, aceştia l-ar fi agresat fizic pe taxatorul parcării şi ar fi părăsit locul faptei. La scurt timp, cei doi bărbaţi au fost identificaţi şi depistaţi de poliţişti în municipiul Medgidia, fiind conduşi la sediul Poliţiei Staţiunii Mamaia, pentru a fi audiaţi”, se mai menționează în comunicat.

Cercetări în desfășurare

În caz, cercetările autorităților sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis