Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Eu sunt mai strictă. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că…”

Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Eu sunt mai strictă. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că...”
Antonia. Sursa foto: Captură video - Horia Brenciu / YouTube

Antonia și Alex Velea sunt tare mândri de copiii lor. Akim și Dominic sunt „buni, sensibili, creativi, sunt veseli, știu să își exprime afecțiunea față de oamenii dragi”, i-a lăudat artista. Ea a vorbit și despre cum sunt educați copiii și ce pasiuni au aceștia.

Antonia, despre Akim și Dominic, copiii pe care-i are cu Alex Velea

„Dominic, la fel ca mine, a avut ochii albaștri până la un punct și apoi au devenit verzi. Și Dominic, și Akim sunt copii buni, sensibili, creativi, sunt veseli, știu să își exprime afecțiunea față de oamenii dragi, sunt atrași de muzică, le place la studio cu noi, la concerte. Aș spune că Akim seamănă mai mult cu mine și Dominic cu Alex. Ca personalitate, văd trăsături pe care le-au preluat de la noi, dar sunt în creștere, în dezvoltare, sigur se vor mai schimba”, a spus Antonia, pentru VIVA!.

Vedeta a mai susținut că cei doi se înțeleg foarte bine: „Se iubesc mult, Dominic îl ajută și îl susține pe Akim și mă bucur mult să îi văd atât de apropiați și de iubitori”.

Antonia a mai afirmat că-și dorește ca Akim și Dominic „să aibă o viață cât mai normală posibil, în ciuda statutului nostru” de persoane publice: „Deși noi suntem foarte expuși, încercăm să le păstrăm o copilărie cât mai normală și mai simplă, să aibă parte de experiențe simple, să se bucure de acești ani”.

Ce pasiuni au băieții Antoniei

Artista a vorbi și despre pasiunile băieților ei: „Sunt pasionați de muzică, sunt pasionați și de actorie, au fost ambii la cursuri și e ceva ce îi și atrage, bineînțeles. Mai ales că știu că Alexandru și cu mine am jucat în filme. E clar că ambii sunt atrași de partea artistică, rămâne de văzut care dintre ei ne va urma calea. Sau dacă amândoi. Ei sunt atrași și de dans, sunt pasionați de muzică urbană, de latura hip-hop, adoră să facă freestyle pe rap”.

Ce spune Antonia despre educația băieților ei

Întrebată cine e părintele cel mai relaxat și cine e mai strict cu Dominic și Akim, Antonia a răspuns: „Eu sunt mai strictă și Alex este cel mai tolerant. Ajută cel mai mult însă că, de fiecare dată, lucrăm în echipă și ne susținem în abordările pe care le avem față de ei în anumite situații care apar. Niciodată nu am considerat că este OK ca, în creșterea copiilor, cei doi părinți să se contrazică despre subiectul respectiv în fața copiilor, i-ar deruta foarte mult pe cei mici. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au timp liber să se relaxeze, că trebuie să existe un echilibru când vine vorba despre responsabilități și distracție. Ce a fost mereu important pentru mine e să îi las să își exprime sentimentele, să le scoată la suprafață, să nu le fie rușine să fie sensibili”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie