Dmitri Medvedev, după invazia ucraineană în Rusia: „Nu vor mai exista negocieri până la înfrângerea completă a inamicului”

Dmitri Medvedev, după invazia ucraineană în Rusia: „Nu vor mai exista negocieri până la înfrângerea completă a inamicului”
Foto: Hepta.ro / Sputnik / Ekaterina Shtukina

Incursiunea Ucrainei în regiunea Kursk a Rusiei înseamnă că nu vor exista discuții între Moscova și Kiev până când Ucraina nu va fi învinsă complet, a declarat Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, miercuri, potrivit France 24.

Dmitri Medvedev spune că „nu vor mai exista negocieri”

Cunoscut pentru discursurile agresive, fostul președinte al Rusiei a afirmat, pe Telegram, că incursiunea militară a ucrainenilor anulează orice fel de posibilitate de discuții de pace.

„Pălăvrăgeala seacă a intermediarilor pe care nu i-a numit nimeni despre minunata pace s-a încheiat. Toată lumea înțelege totul acum, chiar dacă nu o spune cu voce tare. Nu vor mai exista negocieri până la înfrângerea completă a inamicului”, a declarat Dmitri Medvedev.

Rusia amână alegerile din cauza invaziei ucrainene

Comisia electorală a Rusiei a anunțat, miercuri, pe Telegram, că amână alegerile locale în șapte municipalități din Kursk, regiunea vizată de operația pe care au lansat-o ucrainenii pe 6 august.

Instituția spune că scrutinul se va desfășura odată ce va exista „o garanție deplină a securității alegătorilor”. Pe de altă parte, comisia spune că alegerile pentru postul de guvernator regional vor avea loc la termen în restul regiunii, adică săptămâna viitoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`