Caz terifiant în Iași. O copilă a fost oferită drept „trofeu” pentru lichidarea unor datorii. Minora a fost violată de șase ori

Caz terifiant în Iași. O copilă a fost oferită drept „trofeu” pentru lichidarea unor datorii. Minora a fost violată de șase ori
Sursa foto: Freepik.com

O copilă de 12 ani a fost oferită drept „trofeu” pentru a anula o datorie. Minora a fost abuzată lângă stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași. Fetița a fost oferită drept un „trofeu” pentru lichidarea unei datorii.

Minoră violată de mai multe ori după ce a fost oferită drept „trofeu” pentru lichidarea unei datorii

Coșmarul copilei a început după ce fata s-a îndrăgostit de unul dintre cei trei tineri care au ajuns pe mâna poliției. Fata le-a permis altor doi tineri să abuzeze de ea, informează BZI.

Întâmplările terifiante au avut loc atât într-o casă aflat în construcție în zona Copou, cât și în Grădina Botanică Iași. Pe tot parcursul lunii mai 2024, victima a fost obligată să întrețină patru raporturi sexuale.

„De asemenea, în cursul lunii mai a acestui an, 2024, în timp ce se aflau într-o casă aflată în construcție din zona Copou, zona Stadionulului Emil Alexandrescu, inculpatul C.A.I. a profitat de influența pe care o are asupra persoanei vătămate minore, solicitându-i acesteia să întrețină un raport sexual cu inculpatul minor LI.I., la finalizarea căruia, acesta din urmă, i-a dat persoanei vătămate suma de 50 de lei.

Totodată, în cursul aceleiași luni, în timp ce se aflau în Grădina Botanică Iași, inculpatul C.A.I., profitând de influența pe care acesta o are asupra persoanei vătămate minore și sub pretextul că îi este dator inculpatului P.N.S., a solicitat persoanei vătămate să întrețină un raport sexual normal cu inculpatul P.N.S., iar acesta din urmă a întreținut un raport sexual normal cu persoana vătămată în schimbul stingerii datoriei respective”, a declarat prim-procurorul Liviu Păiuși de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Tinerii prinși de polițiști au fost trimiși în judecată. Aceștia vor fi ulterior judecați. Fetiţa violată a intrat acum sub protecţia autorităţilor şi va fi consiliată psihologic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)