Robert F. Kennedy, tot mai aproape să renunțe la candidatura la președinția SUA. Independentul ar vrea să-și unească forțele cu Donald Trump

Robert F. Kennedy, tot mai aproape să renunțe la candidatura la președinția SUA. Independentul ar vrea să-și unească forțele cu Donald Trump
Robert F. Kennedy Jr. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Tracy Kimball

Candidatul independent la preşedinţia SUA Robert F. Kennedy Jr. se gândește să renunțe la candidatura la președinția SUA și să își unească forțele cu republicanul Donald Trump. Anunțul a fost făcut de coechipiera lui Kennedy într-un interviu care a fost postat online, informează Reuters.

Robert F. Kennedy vrea să se alieze cu Donald Trump, dacă va renunța la candidatura la președinția SUA

Candidatul la vicepreședinție, Nicole Shanahan, a declarat că, având în vedere că ea și Kennedy sunt independenți, riscă să fie susținuți de unii alegători ai lui Donald Trump. Pentru a nu le deschide calea democraților Kamala Harris și Tim Walz pentru a câștiga alegerile din noiembrie, cei doi se gândesc să se retragă din cursa pentru Casa Albă.

„Sau plecăm chiar acum și ne unim forțele cu Donald Trump”, a declarat ea pentru compania media Impact Theory din Los Angeles.

Trump a declarat marți pentru CNN că ar fi „cu siguranță deschis” ca Robert F. Kennedy să aibă un rol în administrația sa dacă renunță la cursă și îl susține.

„Îl plac și îl respect”, a declarat Trump în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune după o vizită de campanie în Michigan.

„Este un tip genial. Este un tip foarte inteligent. Îl cunosc de foarte mult timp”, a declarat Trump, citat de CNN. „Nu am știut că se gândește să renunțe, dar dacă se gândește să renunțe, cu siguranță aș fi deschis la asta”.

„Ca întotdeauna, sunt dispus să discut cu liderii oricărui partid politic pentru a promova obiectivele pe care le-am servit timp de 40 de ani în cariera mea și în această campanie”, a declarat Kennedy într-o postare publicată pe platforma X (fosta Twitter).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)