Locul de muncă bine plătit pentru care este nevoie doar de opt clase. Angajatul primește multe beneficii

Locul de muncă bine plătit pentru care este nevoie doar de opt clase. Angajatul primește multe beneficii
Sursa foto: Profimedia Images

Găsirea unui loc bine plătit în România este o misiune dificilă, chiar și pentru cei care au studii superioare, dar, un angajator a postat un anunț pentru un job unde se cer doar opt clase, iar venitul este consistent.

Ce salariu oferă angajatorul

Pentru acestă funcție, angajatorul oferă 4.800 de lei, tichete de masă, decontarea transportului și alte bonusuri. Mai mult, candidații nu trebuie să aibă decât opt clase, conform Cancan.

Funcția este de operator într-o fabrică. Salariul de bază este de 3.150 de lei net, plus bonusurile de masă de 600 de lei, sporuri și alte bonusuri, iar angajatul poate ajunge până la 4.800 de lei în fiecare lună. Mai mult, i se oferă și 140 de lei pentru transport, bonusuri de performanță, care pot fi de până la 700 de lei.

Ce sarcini trebuie îndeplinite

Angajatorul vrea ca doritorii să aibă un cazier curat și măcar opt clase. Angajatoul se va ocupa cu alimentarea mașinii de producție cu granule din plastic, preluarea profelelor de pe bandă și așezarea lor pe suporturile specifice.

Programul de lucru presupune trei schimburi: schimbul 1, de la 06.00 la 14.00, schimbul 2, de la 14.00 la 22.00 și schimbul 3, de la 22.00 la 06.00.

Astfel de locuri de muncă, unde nu se cer studii liceale, sunt foarte rare în piața muncii din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`