Cu ce probleme de sănătate se confruntă Theo Rose. Motivul pentru care cântăreața a fost nevoită să se oprească din a cânta: „Tot timpul depun efort extra”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Theo Rose. Motivul pentru care cântăreața a fost nevoită să se oprească din a cânta: „Tot timpul depun efort extra”
Sursa foto: Instagram - @theorose.official

Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite, apreciate și cunoscute cântărețe din România, a dezvăluit recent că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. După ce a făcut show în timpul unui concert, Theo nu a mai putut să vorbească. O persoană din public care știa cu ce se confruntă artista i-a transmis ce probleme are.

Theo Rose se confruntă cu probleme de sănătate

După un concert în timpul căruia a făcut show, ca de fiecare dată, de altfel, Theo Rose nu a mai putut nici să vorbească. Norocul ei a fost că o persoană din public știa cu ce probleme se confruntă și a făcut-o să înțeleagă ce i s-a întâmplat.

„Am avut un concert, după care nu am mai putut să vorbesc. În public era o tipă despre care auzisem, specializată în domeniu, și i-am dat un mesaj și i-am zis: ”vreau să vin să vedem ce am” și ea zice: ”Știu ce ai: este disfonie triunghiulară. Corzile tale nu se apropie”. Asta pentru că suprasolicit, cântăm în niște condiții, noi suntem 9 pe scenă, eu trebuie să acopăr multe instrumente cu vocea.

Evident că tot timpul depun efort extra și mi-am dat seama că există o problemă. Eu nu ar trebui să mă confrunt cu așa ceva după ce cânt. Ar trebui să schimb ceva la tehnica vocală. Mi-am dat seama a nu știu câta oară că nu știu nimic și am luat-o de la capăt.

Și acum schimb cu totul partea de interpretare, poziționare a sunetului, învăț din nou efecte vocale, pentru că eu le făceam, dar le făceam din instinct, nu știam… Acum le învăț”, a dezvăluit Theo Rose, scrie Antena 3.

„Și felul cum vorbesc e o problemă la mine”

Cântăreața a mai dezvăluit că întotdeauna a avut o problemă și depunea efort de fiecare dată când vorbea.

„Și felul cum vorbesc e o problemă la mine, eu depun efort și când vorbesc. Toată copilăria și adolescența am vorbit foarte foarte sus, într-un registru înalt. Mă deranja și pe mine când ascultam. În momentul în care m-a deranjat suficient de tare am făcut schimbarea fără să mă gândesc la asta și am ajuns să vorbesc într-un registru care nu mi-e propriu neapărat și să-mi suprasolicit corzile vocale.

Nu am apucat să stric foarte mult, nu am avut disfonie triunghiulară, într-adevăr corzile mele nu se apropie suficient de bine în toate registrele în care cânt, nu se închid perfect, dar lurez pe partea asta”, a mai spus Theo Rose.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)