Geoană: Particip la ședința Comisiei de integritate a PSD, deși am cerut recuzarea lui Șova

Geoană: Particip la ședința Comisiei de integritate a PSD, deși am cerut recuzarea lui Șova

Șeful Senatului, Mircea Geoană, a declarat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că va participa la ședința Comisiei de integritate a PSD, deși ceruse recuzarea lui Dan Șova de la conducerea acestei instituții.

Mircea Geoană a declarat că va fi prezent la Comisia de integritate nu din dorința de a participa la discuții fără finaliitate, ci pentru a arăta că intenția sa nu este aceea de a arunca partidul și opoziția în incertitudine.
Din respect pentru instituţiile partidului şi din credinţa că normalitatea, democraţia şi obiectivitatea nu au dispărut din partidul nostru, continuând să solicit recuzarea de la conducerea şedinţei de astăzi a Comisiei de Arbitraj şi Integritatea Morală, am decis să particip la acestă reuniune în condiţiile menţionate„, a declarat Mircea Geoană.

Preledintele Senatului a amintit de solicitarea sa de revocare a preşedintelui comisiei, Dan Şova, pe care l-a acuzat că s-a antepronunţat în cazul său.

Mircea Geoană a spus că rămâne „un soldat fidel al partidului” şi că nu e opţiunea sa de a părăsi PSD.

Comisia de integritate a PSD urmează să se pronunțe, duminică, în legătură cu situaţia în partid a lui Mircea Geoană, acuzat de nerespectarea unor decizii ale conducerii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`