Un turist român, șocat de ceea ce a găsit în cazarea sa din Grecia. „Cred că ai nimerit debaraua”

Un turist român, șocat de ceea ce a găsit în cazarea sa din Grecia. „Cred că ai nimerit debaraua”
Image by ming dai from Pixabay

Suntem în plin sezon al concediilor, iar mulți români aleg să își petreacă vacanțele în alte țări, precum Grecia, care este una dintre destinațiile preferate. Deși mulți turiști s-au arătat încântați de ceea ce au găsit pe litoralul elen, unii dintre ei au avut parte de momente și experiențe grele.

Un turist a făcut publice imaginile cu ce a găsit la un hotel

Un turist român și-a rezervat un concediu în Grecia. Acesta a trăit un șoc când a văzut cum arată cazarea. Bărbatul a fotografiat camera și a postat imaginile pe rețelele sociale, iar reacțiile internauților nu au ezitat să apară, potrivit cancan.ro. 

Deși podeaua lăsa mult de dorit, cea mai mare surpriză din camera de la cazare era tavanul. Turistul a observat că ploua prin tavan, chiar în dreptul patului.

Cum au reacționat internauții

„Mânca-v-aș gura voastră, am ajuns în Grecia. Așa ceva, de când trăiesc pe pământul ăsta… ia uitați-vă ce e pe jos. Bă, și plouă în pat, să vă trăiască familia voastră. Picură în pat. Doamne!”, a spus turistul român în filmulețul postat pe TikTok.

Postarea lui a ajuns virală, iar mii de oameni i-au apreciat filmulețul sau au comentat în dreptul lui. „Păi dacă ai luat cazarea aia la 200”/ „Cred că ai nimerit debaraua”/ „Nu-i nimic, dacă te îmbeți, nu mai simți nimic”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`