Accident grav în Brașov. O polițistă a murit după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de un TIR

Accident grav în Brașov. O polițistă a murit după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de un TIR
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un accident grav a avut loc în Brașov, pe DN 13, unde o polițistă de 21 de ani a murit în autospeciala în care se afla după ce a fost lovită de un TIR. Traficul este, momentan, blocat.

Cum s-a produs accidentul

Incidentul s-a produs, vineri după-amiaza, pe DN13, în zona Pădurea Bogății. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că remorcaTIR-ului a derapat într-o curbă la dreapta, având în vedere carosabilul umed, și a pătruns pe contrasens de unde venea o autospecială de poliție condusă de o tânără de 21 de ani, informează observatornews.

Tânără a suferit leziuni puternice, incompatibile cu viața și i-a fost declarat decesul.

În urma impactului, ambele autovehicule au rămas pe carosabil, fapt pentru care traficul în zonă a fost blocat până când polițiștii au finalizat verificările și vehiculele au fost îndepărtate de pe șosea.

Mesaj de condoleanțe al IPJ Brașov

IPJ Brașov a transmis un mesaj de condoleanțe familiei colegei lor decedate în accident.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sunt profund îndureraţi de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, faţă de care transmitem condoleanţe şi întreaga noastră susţinere!”, au transmis oficialii IPJ Braşov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)