Sibiu: Bărbat rănit după ce macaraua în care se afla s-a răsturnat

Sibiu: Bărbat rănit după ce macaraua în care se afla s-a răsturnat
Foto simbol: ISU / Facebook

Un bărbat din Sibiu a fost rănit după ce macaraua în care se afla s-a răsturnat. Incidentul a avut loc în extravilanul localităţii Nou Săsesc, potrivit Agerpres.

Accidentul de muncă a avut loc în timp ce bărbatul efectua lucrări asupra unei sonde. Macaraua în care se afla victima s-a răsturnat, aceasta suferind vătămări corporale, informează IPJ Sibiu.

Pompierii Punctului de Lucru Dumbrăveni au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală bărbatului, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost extras din cabină conştient şi a primit primul ajutor medical calificat. Din cauza faptului că prezenta traumatism prin strivire, atât mână cât şi la picior, la faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD Tg. Mureş, pentru a prelua bărbatul în vârstă de aproximativ 59 de ani, potrivit ISU Sibiu.

El va fi transportat la spitalul din Târgu Mureş.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanţele producerii incidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:41 - Aeroportul în care oamenii au 3 minute la dispoziție să se îmbrățișeze. „Pentru despărţiri mai afectuoase, vă rugăm să folosiţi parcarea” (VIDEO)
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)