O polițistă a fost lovită cu pumnul în față la concertul lui Babasha. Reacția artistului

O polițistă a fost lovită cu pumnul în față la concertul lui Babasha. Reacția artistului
sursă foto: captură YT

Un caz șocant a avut loc la concertul lui Babasha, unde o polițistă a fost lovită cu pumnul în față de către un participant frustrat. Totul s-a petrecut chiar în fața scenei.

S-a luat la bătaie cu bodyguarzii

Imaginile surprinse arată cum bărbatul a început să lovească un fotograf, apoi a început să se bată cu bodyguarzii, informează Adevărul.

Pentru a calma situația a intervenit și o polițistă, dar a fost lovită cu pumnul în față de către bărbatul recalcitrant. Bodyguarzii au reușit să îl imobilizeze și a fost predat jandarmilor. Polițista a ajuns la spital cu răni grave la față și a avut nevoie de îngrijirile medicale.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj.

Reacția artistului

Babasha a oprit concertul după ce a avut loc acest incident. Artistul a reacționat în urma scenei și spune motivul pentru care nu a mai putut continua momentul.

„Nu s-a întâmplat nimic din cauza noastră sau din cauza unuia din echipa mea. A fost un nene cu probleme la nivel mental care era și puțin beat și a început să împartă pumni către fotografi și a dat un pumn către o polițistă în vârstă care a leșinat. Eu nu am putut să continui. Cred că se voia continuarea… dar eu nu am putut să accept așa, în primul rând. Am intrat într-o stare de șoc. În al doilea rând, în formația mea am un băiat care are 15 ani și a văzut un scenariu oribil. În al 3-lea rând era sânge pe jos, erau mulți copii în față care plângeau. Și nu am putut să continui show-ul ăsta. În plus, am fost foarte afectat de ce am văzut. Nu am părăsit Cernavodă până nu am avut o confirmare că doamna polițistă a fost ok”, a spus Babasha.

Artistul cânta în cadrul evenimentului Zilele orașului Cernavodă care are loc în perioada 12-18 august.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)