Bărbatul care și-a salvat fiica de la înec, în Jupiter, a fost găsit mort în mare. Cadavrul lui plutea la 50 de metri de mal

Bărbatul care și-a salvat fiica de la înec, în Jupiter, a fost găsit mort în mare. Cadavrul lui plutea la 50 de metri de mal

Bărbatul care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit decedat. Cadavrul său plutea la 50 de metri de mal, zona în care s-a aventurat în valuri cu fetița sa de 6 ani.

Bărbatul, găsit decedat în apă

Fetița a fost trasă de curenți în larg și tatăl ei a încercat să o salveze. Un turist a observat scena terifiantă și a sărit în ajutor și a reușit să scoată la mal minora. Dar, tatăl ei a dispărut sub apă, conform știrileprotv.

Mai multe echipe de scafandri și pompieri l-au căutat, dar nu au reușit să îl găsească din cauza mării agitate și a vizibilității scăzute. A fost solicitat chiar și un elicopter SMURD pentru a participa la misiunea de căutare. După ce marea s-a liniștit, bărbatul a fost găsit, vineri, plutind pe apă.

Vacanță de coșmar

Bărbatul se afla în vacanță la mare, în stațiunea Jupiter, alături de familia sa. El și copila s-au aventurat în larg, deși era arborat steagul roșu, iar fetița nu a făcut față curenților și tatăl ei și-a dat viața pentru ea.

„S-a dus după ea și nu a mai putut să o aducă la mal. A strigat după ajutor. A sărit un om cu colacul, s-a dus, a scos fetița și când să-l scoată și pe el, nu l-au mai găsit. L-au luat valurile”, a spus un martor.

Salvamarii atrag atenția turiștilor că steagul roșu trebuie respectat. Doar în ultimele zile, trei persoane au decedat înecate în mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter