Un autocar și un microbuz s-au ciocnit pe ecluza Cernavodă. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un autocar și un microbuz s-au ciocnit pe ecluza Cernavodă. A fost activat Planul Roșu de intervenție
Foto: Facebook/ SMURD

Un accident grav a avut loc vineri între un microbuz și un autocar, pe podul de la ecluza Cernavodă. În urma incidentului a fost activat planul roșu de intervenție.

„La data de 16 august, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22C, în orașul Cernavodă, s-a produs un accident rutier între un microbuz și un autocar, care ar fi circulat în aceeași direcție.

Din primele informații rezultă ca în urma accidentului rutier ar fi fost rănite mai multe persoane.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Constanța, potrivit Antena3.

În accident ar fi fost implicate aproximativ 35-40 de persoane.

Din primele informații, persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale, iar din microbuz, toate cele 13 persoane (7 copii și 6 adulți) au fost asistate medical și transportate la Spitalul Cernavodă cu traumatisme minore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter