Un buncăr din Al Doilea Război Mondial a fost transformat într-un hotel de lux. Cum arată și cât costă o noapte de cazare

Un buncăr din Al Doilea Război Mondial a fost transformat într-un hotel de lux. Cum arată și cât costă o noapte de cazare
Image by ming dai from Pixabay

Un buncăr folosit în cel de-Al Doilea Război Mondial a fost transformat într-un hotel de lux. Acesta a devenit una dintre cele mai atracții ale orașului Hamburg din Germania.

Cât costă o noapte de cazare

Hoelul din Germania are două restaurante, cinci etaje, un bar, o grădină pe acoperiș în formă de piramidă, din care vegetația se revarsă peste fațada de beton, potrivit click.ro.

REVERB by Hard Rock este locul unde Beatles și-au început cariera la începutul anilor 1960. Acest buncăr se află în carierul Karoviertel, plină de cafenele elegante și magazine vintage, plus clubul de noapte Knust, dat în folosință într-un abator recondiționat. La parter, există cafeneaua și barul Constant Grind și un Rock Shop pentru cei care caută produse Hard Rock.

Prețul pentru o noapte de cazare la hotelul unic începe de la 180 de euro pentru o cameră normală, care are un televizor cu ecran plat de 55 inch și asistent Alexa în cameră și poate ajunge până la 269 de euro, pentru un apartament cu vederi panoramice la nivelul orașului.

Hotelul are un restaurant în curs de dezvoltare

Barul-restaurant Karo & Paul este al bucătarului german Frank Rosin și s-a deschis în aprilie 2024, ocupând primele trei etaje ale clădirii, însă încă se află în curs de dezvoltare.

La ultimul etaj al buncărului se află grădina Green Beanie, cu bar și pasarelă în jurul clădirii, care poate fi accesată gratuit de către public.

Buncărul de la Hamburg a fost unul dintre cele opt turnuri antirachetă, care aveau rol de adăposturi antiaeriene, construite de Germania după raidurile aeriene britanice asupra Berlinului în 1940.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`