Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Gorj. Șase persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Gorj. Șase persoane au fost rănite
Sursa foto: publika.md

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați în această dimineață cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Câmpu Mare, județul Gorj. Accidentul s-a produs între două mașini conduse de un bărbat de 55 de ani din Craiova și un alt individ de 45 de ani din Ilfov.

Toate cele patru victime au avut nevoie de îngrijiri la spital

În urma unui apel la numărul de urgență, polițiștii s-au sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în zona localității Câmpu Mare. Șoferul din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 – Bengești-Ciocadia, ar fi pătruns pe DN 67, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de bărbatul din Ilfov, conform gorjeanul.ro. 

Șase persoane, dintre care cei doi șoferi și alți patru pasageri din autoturismele implicate, au fost transportate la spital în vederea îngrijirilor medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatele etilotest

Autoritățile au verificat ambii șoferi și i-au testat cu aparatele etilotest, însă aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:40 - Câți ani ar putea să stea după gratii individul care a dat foc unei clădiri de la Palatul Parlamentului. Ce a declarat Poliția
17:39 - Daniel Buda (PNL): Promisiunile lui Ciolacu de a obține un post relevant economic s-au dovedit doar vorbe goale. Este cel mai slab portofoliu pe care l-a avut România în Comisia Europeană
17:29 - Suma alocată de Patriarhia Română pentru persoanele afectate de inundații. A fost anunțată și o colectă pentru ajutorarea sinistraților
17:28 - Administrația Prezidențială, reacție după apariția unor informații privind o posibilă candidatură a lui Klaus Iohannis, la Senat, pe listele PNL: Președintele își va încheia mandatul la termen și nu intenționează să demisioneze din funcție
17:20 - Comisia Europeană recomandă noi măsuri statelor membre UE. Fumatul și vapatul ar putea fi interzise
17:20 - Marius Militaru (Jandarmerie): E o chestiune de timp până va fi prins bărbatul care provocat incendiul de la Parlament. El nu a pătruns în zona de securitate din clădire (VIDEO)
17:11 - Sute de membri Hezbollah răniți în Liban după ce le-au explodat pagerele. E „cea mai mare breșă de securitate” după izbucnirea războiului cu Israel (surse Reuters)
17:08 - Un expert în pensii a explicat ce trebuie să facă un pensionar dacă s-a reangajat, între timp: „E o aiureală” (VIDEO)
17:01 - Ce au decis magistrații în cazul Danei Marijuana? Artista a primit vestea cu zâmbetul pe buze
17:00 - Minerii amenință cu proteste din cauza Legii pensiilor: „Solicităm partidelor politice eliminarea articolelor care creează discriminare”