Vinicius Junior a primit o ofertă de 1 miliard de euro din Arabia Saudită

Vinicius Junior a primit o ofertă de 1 miliard de euro din Arabia Saudită
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Marcio Machado

Vinicius Junior ar fi fost ofertat de Al Ahli cu un contract de circa 1 miliard de euro pentru cinci sezoane, însă jucătorul brazilian și actualul său club, Real Madrid, au respins oferta saudiților, anunță cotidianul spaniol Marca.

Ofertă din Arabia Saudită

În contractul cu Real Madrid, Vini Jr are o clauză de reziliere de 1 miliard de euro, însă Al Ahli ar fi vrut să negocieze cu campioana Spaniei pentru a plăti o sumă mai mică, notează și Forbes.

Atât jucătorul, cât și Madridul au vrut să respingă oferta saudită.

Prin această ofertă, Al Ahli dorea să îi ofere lui Vini Jr un rol central în promovarea Cupei Mondiale din 2034, cum s-a întâmplat și cu Cristiano Ronaldo și Karim Benzema când au fost convinși să semneze cu Al Nassr, respectiv Al Ittihad.

Vinicius Junior, cotat cu șanse la Balonul de Aur

Cu Real Madrid, Vinicius vine după un sezon în care a cucerit campionatul Spaniei și Liga Campionilor și are șanse reale să obțină Balonul de Aur. Actualul său contract a fost semnat în 2023 și este valabil până în vara anului 2027, cu un salariu estimat la 11 milioane de euro per sezon.

La Al Ahli, starul brazilian ar fi urmat să încaseze undeva la 200 de milioane de euro per stagiune.

În loc să accepte oferta saudită, Vini a decis să continue sub comanda lui Carlo Ancelotti. Real Madrid va începe noul sezon miercuri, când o va întâlni pe Atalanta în Supercupa Europei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - „O veveriţă are mai multe drepturi decât o fată în Afganistanul de astăzi”. Discursul ținut de Meryl Streep, cu ocazia Adunării Generale a ONU
23:57 - Cele mai bune ceaiuri pentru un somn odihnitor. Ce alte beneficii au
23:49 - Accident grav în Caraș-Severin. Un bărbat a murit după o coliziune frontală între două mașini
23:32 - Sora lui Kim Jong Un a criticat prezența unui submarin nuclear american în portul din Busan. Consideră că este o ambiție de „de a-şi arăta forţa şi de a spori ameninţarea”
23:26 - Rareș Bogdan: Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac