Câți bani au plătit doi români pentru un sejur de 7 nopți în Turcia la „all inclusive”. „Am început să îmi fac și eu griji”

Câți bani au plătit doi români pentru un sejur de 7 nopți în Turcia la „all inclusive”. „Am început să îmi fac și eu griji”
Foto: Pixabay

Turcia este una dintre cele mai vizitate țări de către români în sezonul estival datorită unităților de cazare și a facilităților oferite. Este și cazul unui cuplu de români care a reverzat un sejur de 7 nopți la all inclusive în Antalya.

Cât au plătit pentru vacanță

Cei doi români și-au împărtășit experiența pe un forum de pe Facebook. Ei au rezervat vacanța încă din luna decembrie 2023. În plus, nici nu au fost ei cei care au ales cazarea, ci niște prieteni de-ai lor. Au mers pe mână lor, au achitat avansul fără sa vadă despre ce hotel este vorba. Ulterior, ar fi aflat de câteva nemulțumiri ale clienților privind unitatea de cazare și au început să își facă griji, conform Cancan.

„Vacanță rezervată la sfârșit de an, în decembrie. Hotel ales de niște prieteni, n-aveam habar cum arată, ce recenzii are și așa mai departe. Am mers pe mâna lor și am achitat avansul fără să știm prea multe. De menționat că nu suntem pretențioși și ar fi culmea să afirmăm că în țară am fost mereu numai la 5 stele, așa că nu aveam nimic de pierdut. Între timp am descoperit că cei mai mulți se plâng de grozăvia găsită aici, așa că am început să îmi fac și eu griji. 7 pe booking și 4 pe tripAdvisor”, au scris românii.

Când au ajuns la cazare au avut parte de o mare surprinză, fiind impresionați de ceea ce au primit. Vacanța a fost una minunată, au avut o camera foarte spațioasă, cu vedere la mare și zilnic li se făcea curat în camere. Pentru acest sejur, care include biletele de avion, cazarea, bagaj de cală și transfer aieroport-hotel, cuplul a plătit 1.060 de euro.

În plus, au ținut să explice motivul pentru care unii oamenii nu au fost mulțumiți de experiențele sale de la acest hotel și au transmis că unitatea de cazare nu are nicio vină pentru lipsa celor 7 ani de acasă.

„Surpriză, însă! Pentru noi a fost o vacanță de vis. Camera mare, spațioasă, cu vedere la mare. Curățenie zilnic, schimbat prosoape și așternuturi. Nu știu de ce se insinuează pe acest grup că personalul este rău intenționat, că nu vor să vorbească engleză, că sunt răutăcioși, că nu salută. Eu cred că ne lovim de bariera lingvistică și atât. Nu e rea voință. I-am observat atent pe toți, de la cei care adunau gunoaiele de pe plajă până la grădinari. Sunt oameni simpli, poate fără prea multă carte, pentru că dacă ar fi fost învățați nu ar fi stat la cheremul nostru. Știți ce e trist? Pentru că achităm pentru niște servicii avem impresia că totul ni se cuvine și îi privim pe bieții oameni ca pe niște sclavi. Cât de greu să fie să îți arunci singur gunoiul la coș? Pe plajă, la fiecare 3-4 șezlonguri erau coșuri de gunoi. Dar era mai lesne să aruncăm mucurile de țigară în nisip, să lăsăm paharul de bere golit pe măsuță, sticlele de apă, de suc pe jos.

Dacă tot mutăm șezlongul după soare, de ce nu îl punem înapoi când plecăm? Am găsit pe plajă până și pamperși folosiți. Păi, scuzați-mă, tot hotelul e de vină că suntem noi fără cei 7 ani de acasă? Oamenii foarte prompți, mereu atenți la nevoile noastre, dar haideți să fim și noi ce trebuie. Noi am plătit doi adulți, pentru 7 nopți, cu avion din Craiova, bagaj de cală, transfer aeroport-hotel-aeroport, UAI, 1060 de euro. Eram convinși că la banii aștia nu vom găsi luxul din lume, dar a fost o experiență mai mult decât decentă”, se mai arată în postare.

Românii, mulțumiți de vacanța din Turcia

Românii au fost mulțumiți chiar și de mâncare, chiar dacă se mai repetă felurile de mâncare, având în vedere mulțimea preparatelor, au putut mânca în fiecare zi altceva. Un singur aspect i-a deranjat, ci anume plaja care era pietroasă, dar au trecut peste acest dezavantaj și s-au bucurat de vacanță.

„Mâncare foarte multă și bună, pentru gusturile noastre. Am mai auzit la cineva că se servește în fiecare zi cam același lucru. Dar la câte feluri de mâncare sunt zilnic cred că putem să ne diversificăm singuri meniul. Pentru că dacă azi mânănc pește, dar pește au și mâine, pot să îmi iau altceva, nu mă obligă nimeni să mănânc același lucru.

Un minus a fost plaja. Curățică, dar săracă. Intrarea în apă cu pietriș destul de mare, dar cu niște papuci se rezolva imediat. Apa foarte curată și caldă. Ar fi multe de zis, dar nu termin nici mâine dacă ar fi să le enumăr toate.

Așadar, să nu mai căutăm răul în orice. Bucurați-vă de vacanță și atât! Și să fiu rea până la capăt, acasă nu trăim în puf, să fim serioși! Pentru că dacă ne-ar da banii afară din casă n-am merge la turci, ne-am pierde pe undeva prin Maldive”, au mai spus românii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare