Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea este neobișnuită pentru România

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea este neobișnuită pentru România
Foto: Pixabay

România va înregistra temperaturi peste normalul perioadei până în prima săptămână din septembrie, au anunțat meteorologii.

Săptămâna 12.08-19.08

Temperaturile vor fi mai ridicate decât decele normale pentru această săptămână în toată țara, doar că în vest și sud-vest va fi o abatere termică pozitivă mai accentuată. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, conform știrileprotv.

Săptămâna 19.08-26.08

În acest interval se vor înregistra temperaturi mai mari decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu precădere în sud. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în zonele extracarpatice, iar în restul țării vor fi aproape de cele normale.

Săptămâna 26.06-02.09

Valorile medii vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă din calendar în întreaga țară, mai ales în sud și sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar pe tot teritoriul țării, mai ales în zonele de munte.

Săptămâna 02.09-09.09

Temperaturile medii vor fi în continuare peste cele normale pentru această perioadă, în toată țară, cu precădere în sud și sud-vest. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, dar ușor deficitare în sud-vest, nord-vest și nord-est.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`