Adrian Cozma: Marcel Ciolacu a deturnat atenția de la subiectul Pantelimon. Am întâlnit foarte mulți români îngrijorați de situația din spitale și de faptul că le mor cei iubiți (VIDEO)

Adrian Cozma: Marcel Ciolacu a deturnat atenția de la subiectul Pantelimon. Am întâlnit foarte mulți români îngrijorați de situația din spitale și de faptul că le mor cei iubiți (VIDEO)
Sursa foto: Facebook - Adrian Cozma

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a comentat cazul Spitalului Sfântul Pantelimon din București, luni, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu că încearcă să deturneze atenția de la acest subiect prin atacuri lansate la adresa lui Nicolae Ciucă.

Adrian Cozma (PNL), pe B1 TV: Marcel Ciolacu a deturnat atenția de la subiectul Pantelimon

„Ideea este că toată lumea se uită, bineînțeles, ce măsuri se iau. Ceea ce face domnul Ciolacu cu subiectul Pantelimon, de fapt, el a deturnat atenția de la acest subiect, prin atacul pe care l-a făcut la domnul președinte Ciucă. Pentru că eu nu am întâlnit pe nimeni care să scrie o carte și să fie lumea revoltată pentru acest lucru sau să fie revoltați românii (…), însă am întâlnit foarte mulți români care sunt îngrijorați de situația din spitale și de faptul că le mor cei iubiți. Asta este de fapt problema pe care (…) românii așteaptă măsuri din partea domnului Ciolacu”, a declarat Adrian Cozma.

„Domnul Ciolacu face exact ceea ce a făcut în situația azilelor groazei. A trimis Corpul de control, Corpul de control ne-a spus că totul este în regulă, dar, cu toate astea, au plecat acasă doi miniștri, anume Budăi și Firea, dacă vă aduceți aminte. Suntem în același scenariu, în același film. Din păcate, domnul Ciolacu, primul ministru, și-a depășit cu mult atribuțiile. Atribuția lui se referea strict la faptul că îl demite sau nu îl demite pe domnul ministru Rafila. Atât poate să facă”, a adăugat liberalul.

Adrian Cozma: Mă mir de ce CSM încă nu s-a sesizat

„Ceea ce a făcut prin declarațiile prin care a dat sfaturi procurorilor și a încercat să influențeze ancheta, săptămâna trecută, prin declarațiile pe care le-a făcut, cred că face foarte mult rău acestei situații. Eu încă mă mir de ce CSM încă nu s-a sesizat cu privire la aceste ingerințe pe care primul ministru a încercat să le facă în actul de urmărire penală”, a mai spus Adrian Cozma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`